Presence & Power

We strekken ons uit om te komen in de tegenwoordigheid (presence) van God. Juist in een tijd als deze is het zo belangrijk om onze ogen gefocust te houden op God. Hem loven, prijzen en de eer geven die Hem toekomt is een belangrijk onderdeel van deze conferentie.

Hierdoor kunnen wij Zijn kracht ontvangen, om samen hier op aarde de werken te doen die Jezus ook deed. Een tijd van toerusting en komen in Zijn tegenwoordigheid is belangrijk om opgeladen te worden. We verlangen er naar om vervuld te blijven of te raken met de Heilige Geest om zijn kracht (power) manifest te laten worden.

Presence & Power biedt de mogelijkheid om samen met ons uit te strekken naar de tegenwoordigheid en kracht van God. Daarom nodigen we u uit om deel te zijn van deze samenkomsten. Kom met verlangen, honger en verwacht het alleen van God.

Praktisch:

 • De samenkomsten starten vrijdagavond 19.30 uur. Op zaterdag zijn er meerdere samenkomsten, beginnend om 10.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.
 • Locatie is het Vechtdal College, Balkerweg 2 in Ommen. De locatie heeft meer dan voldoende ruimte voor het aantal deelnemers.
 • Spreker tijdens deze samenkomsten in Gerard de Groot en anderen.

Huishoudelijk:

 • Plek voor maximaal 50 mensen.
 • Wij vragen inschrijfgeld van €25 per deelnemer.
 • Zingen is onderdeel van deze samenkomsten.
 • Broodjes en/ of drinken zelf mee nemen. Wij zorgen voor koffie/ thee.
 • Corona regels: verplicht inschrijven, 1.5m afstand. Klik hier voor onze aandachtspunten voor samenkomsten.

Voor deelname vul het onderstaand formulier in.
Kom je meerdere mensen? Vul het formulier per persoon in.

 • Prijs: 25,00 €
  Je deelname is pas definitief na ontvangst van je betaling. Met het versturen van je aanmelding word je doorgestuurd naar iDeal.

Agenda

Neem deel aan een van onze samenkomsten, conferenties of andere activiteiten.

De hierna genoemde activiteiten zijn vrij toegankelijk voor een ieder om bij aanwezig te zijn.

oktober, 2020

Maandelijkse updates ontvangen?

  Maandelijkse updates ontvangen?

   Media

   Preken en onderwijs

   Heb je nu net die spreker gemist die je graag had willen horen? Of ben je benieuwd naar een behandeld onderwerp? Onze diensten nemen wij op en publiceren we op ons YouTube kanaal.

   Media

   Preken en onderwijs

   Heb je nu net die spreker gemist die je graag had willen horen? Of ben je benieuwd naar een behandeld onderwerp? Onze diensten nemen wij op en publiceren we op ons YouTube kanaal.